Ingredience
Postup
Prášek agar promícháme s vodou a odložíme zhruba na 30 minut.
Dortovou formu vyložíme pečicím papírem.
Ovesné vločky rozmixujeme na moučku.
Banán rozmačkáme na kaši, promícháme s kešu máslem, přisypeme mleté vločky a zpracujeme v kompaktní hmotu.
Pomocí rukou tlačíme na dno dortové formy.
Sójový jogurt dochutíme kokosovým cukrem a vanilkovým extraktem.
Maliny rozmačkáme na dřeň či rozmixujeme.
Prášek agar s vodou přivedeme k varu.
Polovinu prášku agar vlijeme k jogurtu, druhou k malinám a důkladně promícháme.
Jogurtovou náplň opatrně vlijeme na korpus, následně vrstvíme malinovou a dáme tuhnout do lednice alespoň na 4 hodiny.
Suroviny
Postup
Prášek agar promícháme s vodou a odložíme zhruba na 30 minut.
Dortovou formu vyložíme pečicím papírem.
Ovesné vločky rozmixujeme na moučku.
Banán rozmačkáme na kaši, promícháme s kešu máslem, přisypeme mleté vločky a zpracujeme v kompaktní hmotu.
Pomocí rukou tlačíme na dno dortové formy.
Sójový jogurt dochutíme kokosovým cukrem a vanilkovým extraktem.
Maliny rozmačkáme na dřeň či rozmixujeme.
Prášek agar s vodou přivedeme k varu.
Polovinu prášku agar vlijeme k jogurtu, druhou k malinám a důkladně promícháme.
Jogurtovou náplň opatrně vlijeme na korpus, následně vrstvíme malinovou a dáme tuhnout do lednice alespoň na 4 hodiny.