Ledviny to s námi nemají lehké. Celý den z těla odstraňují odpadní látky, které mu dodáváme ve formě soli a cukru. Pročistěte své ledviny jarní detoxikací a nastartujte je k lepším výkonům. Proč...
Pro Báru je vaření a focení receptů opravdovou vášní. Její foodblog je kreativní a originální stejně jako autorka sama. A i když pro ni blogování není hlavním zdrojem příjmů, do své tvorby investuje mnohé, zejména lásku...
Jste alergičtí na lepek, máte nesnášenlivost laktózy nebo se potýkáte s trávicími potížemi? Přirozeně bezlepková tapioka zpestří váš jídelníček. Co je tapioka? Tapioka je škrob z hlízy manioku jedlého – keře...
Lucie je nadšenou kuchařkou a úspěšnou foodblogerkou, kterou vaření jídla provází již od dětství. V oblasti stravování se neustále vzdělává, pořádá kurzy vaření, vydává e-kuchařky i mobilní aplikace s recepty. 1. Čím se...
Hledáte, co rychlého k večeři? Podívejte se, co dobrého si vyvářejí kuchařští nadšenci z českého Instagramu. Jídla jsou to tak skvělá, že si zbytky rádi zabalíte zítra do práce. 4 tipy, jak na zdravou večeři...
Jasně oranžové plody vypadají jako rajče, ale chuťově připomínají spíš broskev nebo meruňku. Kaki posílí imunitu, dodá potřebnou energii a povzbudí zpomalený metabolismus. Skvělé složení V kaki najdeme kromě cca 60 %...
Bojujete s chřipkou, nebo se po ní zotavujete? Bílkoviny vás rychle postaví na nohy a ochrání před další infekcí. Podílí se totiž na většině procesů v těle a jsou součástí každičké buňky. Zdravé bílkoviny...
Silné bolesti hlavy často způsobuje i nevhodné jídlo v kombinaci s nedostatečným pitným režimem. Některé potraviny naopak mohou před migrénou ochránit. Které to jsou? 1. Ryby Omega 3 mastné kyseliny snižují...