Markéta s Františkem jsou mladý manželský pár, který pojí nejen láska k vaření, ale také k cestování a poznávání cizokrajných kuchyní. Neotřelou exotickou chuť pokrmů přibližují čtenářům na blogu „Neplecha na...
Tereza je v kuchyni jako ryba ve vodě. Plná kreativní energie sází na zdravý jídelníček z obyčejných surovin. Úprava životosprávy ji zbavila zažívacích problémů a projevů potravinových alergií. 1. Terezo, představ se...
Usměvavá Dáša Protivínská se jednoho dne přistihla, že „nějak moc peče”. A řekla si, proč schovávat dobroty jen pod pokličkou, když mohou udělat radost i ostatním? Začneme otázkou, kterou bys určitě nečekala. 🙂 Jak ses...
V roce 2018 založila skupina studentů ČVUT a České zemědělské univerzity start-up s názvem HerbaFabrica. Přináší nový, moderní pohled na pěstování rostlin bez chemie. Pár slov o přístupu k pěstování rostlin v...
Blogerka Lucie ke zdravé stravě vychovala 3, dnes už dospělé, děti. Netají se přitom láskou k máslu nebo obyčejnému rohlíku. Přesto s váhou nikdy nebojovala. Jak to dělá? 1. Kolem jídla se podle tebe točí celý náš život...
Milá 24letá Pražanda Majda ráda cestuje po světě a objevuje nová jídla. Které své recepty doporučuje při hubnutí? Čtěte celý rozhovor. Na blogu popisuješ jako svůj první společný kulinářský počin bublaninu, se kterou ti...
Blog o rostlinné stravě „A co teda jíš?“ sklízí úspěch nejen u veganů. Proč se jeho autorka Linda vyhýbá foodblogové scéně, kurzům vaření a food festivalům? Vše se dočtete v dnešním rozhovoru. 1. Lindo...
Marika s Jirkou tvoří manželský pár, který pojí láska k vaření. Díky nekonečnému přísunu inspirace dělají, co je baví a o radost v podobě receptů, postřehů a zážitků z kuchyně i mimo ni se dělí se čtenáři na svém blogu...