Jakub Chomát ještě před pár lety vyčítal své ženě, že děti málo obléká. Pocit zimy spojoval s nemocí. Nyní ho nadchlo otužování natolik, že se stal akreditovaným koučem metody Wima Hofa. Jak to celé funguje? Na čem...
Extra panenský, kvalitní olivový olej. Tuto ingredienci najdete téměř v jakémkoli zdravém receptu. Jak dobrý výrobek poznat? Zjistěte rady přímo od zdroje – prodejce olejů od italských farmářů. Jde v běžném obchodě...
Náš první rozhovor s Týnkou Skalickou sklidil loni velký úspěch. Proto jsme se rozhodli úspěšnou blogerku znovu vyzpovídat a zjistit, co je u ní nového. Možná vás to překvapí, ale svou pozornost kromě zdravé výživy nově...
Vláďa Sojka se stal po letité praxi v IT fermentátorem na plný úvazek. Pěstuje leccos od kvásku po kombuchu. Jak zdravě krmit lidské střevo a které kvašené potraviny patří k nejlepším? Čtěte celý rozhovor. Zkvašeno.cz...
Výživě a zdravému životnímu stylu se Míša Bebová věnuje už přes 15 let. Díky studiu biochemie ví, jak funguje náš metabolismus a další chemické procesy v těle. Na základě faktů tak vyvrací zažité mýty a dezinformace o...
Dr. Petra Zahradníka, Ph.D., potkáte ve fyzioterapeutické ambulanci SPINEZIO, kde rychle a efektivně pomáhá pacientům od bolestí různých částí těla. Za svou letitou praxi dobře ví, že za bolestmi často stojí psychika a...
Zakladatel fyzioterapeutické ambulance SPINEZIO Dr. Petr Zahradník, Ph.D., pomáhá lidem od bolestí těla tak, aby se jim nevracely jako bumerang. Díky práci s dětmi vnímá nadřazenost a sílu myšlenek a jejich energii na...
Františka a Michala nebavilo večer v baru pít pouze alkohol nebo nápoje plné cukru. Ve snaze přinést do životů svých i ostatních lidí svobodu, začali vyrábět kombuchy, které se brzy staly součástí společenské změny...