Ingredience
Postup
Zelí očistěte a nakrájejte na tenké proužky.
Dýni nakrájejte na malé kostičky.
Květák rozdělte na menší růžičky.
Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
V hluboké pánvi rozehřejte olej.
Do rozpáleného oleje přihoďte nadrobno nakrájený zázvor, cibuli, hořčičná semínka, kmín, chilli, kurkumu a všechny vůně nechte propojit.
Po chvilce přidejte do pánve také květák, zelí, dýni a brambory, zeleninu podlijte trochou vody a vařte pod pokličkou do změknutí.
Sabdží v závěru osolte a opepřete dle chuti.
Suroviny
Postup
Zelí očistěte a nakrájejte na tenké proužky.
Dýni nakrájejte na malé kostičky.
Květák rozdělte na menší růžičky.
Brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
V hluboké pánvi rozehřejte olej.
Do rozpáleného oleje přihoďte nadrobno nakrájený zázvor, cibuli, hořčičná semínka, kmín, chilli, kurkumu a všechny vůně nechte propojit.
Po chvilce přidejte do pánve také květák, zelí, dýni a brambory, zeleninu podlijte trochou vody a vařte pod pokličkou do změknutí.
Sabdží v závěru osolte a opepřete dle chuti.