Ingredience
Postup
Čočku přes noc namočíme.
Následující den propláchneme a uvaříme doměkka.
Cibuli zpěníme na olivovém oleji.
Přidáme k čočce, dochutíme solí, pepřem, sušeným celerem, česnekem a hořčicí.
Vše rozmixujeme.
Výslednou hmotu zahustíme mletými ovesnými vločkami.
Rukama tvarujeme malé karbanátky.
Na olivovém oleji smažíme z obou stran.
Podáváme mezi chlebem, doplněné plátkem rajčete, avokádem a hořčicí.
Suroviny
Postup
Čočku přes noc namočíme.
Následující den propláchneme a uvaříme doměkka.
Cibuli zpěníme na olivovém oleji.
Přidáme k čočce, dochutíme solí, pepřem, sušeným celerem, česnekem a hořčicí.
Vše rozmixujeme.
Výslednou hmotu zahustíme mletými ovesnými vločkami.
Rukama tvarujeme malé karbanátky.
Na olivovém oleji smažíme z obou stran.
Podáváme mezi chlebem, doplněné plátkem rajčete, avokádem a hořčicí.