Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 160 stupňů.
Kokosové chipsy promícháme s mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí a špetkou soli.
Zakapeme roztopeným kokosovým olejem, opět důkladně promícháme a dáme péct zhruba na 10–15 minut.
Jáhly v suchém stavu rozmixujeme ve výkonném mixéru na moučku. Tento krok můžeme vynechat, ale získáme tak mnohem jemnější a lahodnější kaši.
Kokosové mléko s vodou nalijeme do rendlíku, přidáme kokosový olej, vanilkový extrakt, javorový sirup a přivedeme k varu.
Přisypeme jáhly a za neustálého míchání vaříme zhruba 15 minut.
Pokud je kaše příliš hustá, přilijeme ještě trochu mléka.
Kaši odstavíme z plotny, rozdělíme do misek, ozdobíme karamelizovaným kokosem, zakápneme javorovým sirupem a ihned podáváme.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 160 stupňů.
Kokosové chipsy promícháme s mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí a špetkou soli.
Zakapeme roztopeným kokosovým olejem, opět důkladně promícháme a dáme péct zhruba na 10–15 minut.
Jáhly v suchém stavu rozmixujeme ve výkonném mixéru na moučku. Tento krok můžeme vynechat, ale získáme tak mnohem jemnější a lahodnější kaši.
Kokosové mléko s vodou nalijeme do rendlíku, přidáme kokosový olej, vanilkový extrakt, javorový sirup a přivedeme k varu.
Přisypeme jáhly a za neustálého míchání vaříme zhruba 15 minut.
Pokud je kaše příliš hustá, přilijeme ještě trochu mléka.
Kaši odstavíme z plotny, rozdělíme do misek, ozdobíme karamelizovaným kokosem, zakápneme javorovým sirupem a ihned podáváme.