Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Plech vyložíme pečicím papírem.
Ovesné vločky rozmixujeme spolu s kakaem, práškem do pečiva a proteinem v hladkou moučku.
K sypké směsi vlijeme rýžový sirup, kefír a zpracujeme v kompaktní hmotu.
Tu vlijeme na připravený plech.
Dáme péct zhruba na 40 minut.
Mezitím si připravíme polevu: Kokosový olej roztopíme, přidáme rýžový sirup, kakao a důkladně promícháme.
Upečenou buchtu potřeme čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Plech vyložíme pečicím papírem.
Ovesné vločky rozmixujeme spolu s kakaem, práškem do pečiva a proteinem v hladkou moučku.
K sypké směsi vlijeme rýžový sirup, kefír a zpracujeme v kompaktní hmotu.
Tu vlijeme na připravený plech.
Dáme péct zhruba na 40 minut.
Mezitím si připravíme polevu: Kokosový olej roztopíme, přidáme rýžový sirup, kakao a důkladně promícháme.
Upečenou buchtu potřeme čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.