Ingredience
Postup
Cizrnu dejte namočit nejlépe přes noc, poté ji vařte v nové vodě cca 1,5 hodiny.
Rýži uvařte zvlášť dle návodu.
Květák pokrájejte na menší růžičky, zakápněte je olejem a posypte kmínem. Poté je dejte péct do předehřáté trouby na 200 °C na cca 20 až 25 minut.
Rajčata pokrájejte na malé kousky.
Koriandr nasekejte nadrobno.
Ve velké míse smíchejte uvařenou rýži, cizrnu, upečený květák, rajčata, listy salátu a koriandr.
Nakonec vše osolte a opepřete dle chuti.
Suroviny
Postup
Cizrnu dejte namočit nejlépe přes noc, poté ji vařte v nové vodě cca 1,5 hodiny.
Rýži uvařte zvlášť dle návodu.
Květák pokrájejte na menší růžičky, zakápněte je olejem a posypte kmínem. Poté je dejte péct do předehřáté trouby na 200 °C na cca 20 až 25 minut.
Rajčata pokrájejte na malé kousky.
Koriandr nasekejte nadrobno.
Ve velké míse smíchejte uvařenou rýži, cizrnu, upečený květák, rajčata, listy salátu a koriandr.
Nakonec vše osolte a opepřete dle chuti.