Ovesná kaše s vanilkou a lesními plody

Ovesná kaše je ideální snídání v tomto chladném období. Do diety hodí se, a tak vhodná je i pro ty, co o svou váhu bojí se. Vanilkou provoněná, ovocem dochucená, se lžící másla pro její zjemnění, vaše ráno v zážitek promění.

Množství2 porce
Čas vaření15 minut

Ingredience

 100 g jemně mletých ovesných vloček
 250 ml kešu mléka
 1 lžíce jemného arašídového másla
 ½ hrnku lesních plodů
 hrst bio drcených kakaových bobů
 špetka mleté vanilky

Postup

1

Vločky zalijte mlékem a uložte je přes noc do lednice.

2

Druhý den rozmixujte část lesních plodů s trochou vody. Druhou část ponechte vcelku.

3

Mlékem nasáklé vločky přendejte do hrnce, přisypte k nim vanilku a za stálého míchání je na mírném plameni prohřejte.

4

Kaši přendejte do misky, polijte ji ovocným přelivem, ozdobte zbylými kusy ovoce, arašídovým máslem a kakaovými boby.

Typ jídla, Způsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 100 g jemně mletých ovesných vloček
 250 ml kešu mléka
 1 lžíce jemného arašídového másla
 ½ hrnku lesních plodů
 hrst bio drcených kakaových bobů
 špetka mleté vanilky

Postup

1

Vločky zalijte mlékem a uložte je přes noc do lednice.

2

Druhý den rozmixujte část lesních plodů s trochou vody. Druhou část ponechte vcelku.

3

Mlékem nasáklé vločky přendejte do hrnce, přisypte k nim vanilku a za stálého míchání je na mírném plameni prohřejte.

4

Kaši přendejte do misky, polijte ji ovocným přelivem, ozdobte zbylými kusy ovoce, arašídovým máslem a kakaovými boby.

Notes

Ovesná kaše s vanilkou a lesními plody
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.