Ingredience
Postup
Rukolu pořádně omyjte a nechte okapat.
Dejte ji do větší mísy či rozdělte rovným dílem do 2 hlubokých talířů.
Zakapejte citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Nyní přidejte scezené fazole a kukuřici.
Jako další vrstvu přilijte zakysanou smetanu.
Avokádo zbavte slupky a pecky a nakrájejte jej na plátky.
Plátky avokáda posolte a opepřete a poklaďte je na smetanu.
Cherry rajčátka rozkrojte napůl a přidejte do salátu.
Nakonec přidejte scezeného tuňáka a můžete podávat.
Suroviny
Postup
Rukolu pořádně omyjte a nechte okapat.
Dejte ji do větší mísy či rozdělte rovným dílem do 2 hlubokých talířů.
Zakapejte citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Nyní přidejte scezené fazole a kukuřici.
Jako další vrstvu přilijte zakysanou smetanu.
Avokádo zbavte slupky a pecky a nakrájejte jej na plátky.
Plátky avokáda posolte a opepřete a poklaďte je na smetanu.
Cherry rajčátka rozkrojte napůl a přidejte do salátu.
Nakonec přidejte scezeného tuňáka a můžete podávat.