Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s pohankovou, kokosovým cukrem, práškem do pečiva, solí.
Přilijeme olivový olej, mandlové mléko a zpracujeme v kompaktní hmotu.
Dortovou formu či jinou nádobu vhodnou na pečení vyložíme pečicím papírem, poklademe těstem, přepůlenými a vypeckovanými švestkami.
Na závěr posypeme drobenkou.
Drobenku připravíme smícháním a promnutím pohankové mouky, kokosového cukru, mandlového másla a olivového oleje.
Koláč pečeme v předehřáté troubě zhruba 40 minut.
Po jeho vyjmutí ho necháme zcela vychladnout a poté ho můžeme porcovat.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s pohankovou, kokosovým cukrem, práškem do pečiva, solí.
Přilijeme olivový olej, mandlové mléko a zpracujeme v kompaktní hmotu.
Dortovou formu či jinou nádobu vhodnou na pečení vyložíme pečicím papírem, poklademe těstem, přepůlenými a vypeckovanými švestkami.
Na závěr posypeme drobenkou.
Drobenku připravíme smícháním a promnutím pohankové mouky, kokosového cukru, mandlového másla a olivového oleje.
Koláč pečeme v předehřáté troubě zhruba 40 minut.
Po jeho vyjmutí ho necháme zcela vychladnout a poté ho můžeme porcovat.