Ingredience
Postup
V míse smíchejte mouku se solí a kmínem.
Do sypké směsi přilijte vodu i olej a všechny suroviny rukama propracujte v nerozpadající se těsto.
Těsto vyválejte do tenčího plátu o vámi preferované tloušťce.
Poté z něj vykrajujte jakékoli tvary a poklaďte je na plech vyložený pečicím papírem.
Krekry pečte v předehřáté troubě 15–20 minut dozlatova. Čas pečení závisí nejen na typu trouby, ale také na velikosti a tloušťce krekrů.
Upečené krekry nechte vychladnout a skladujte je ve vzduchotěsné nádobě.
Suroviny
Postup
V míse smíchejte mouku se solí a kmínem.
Do sypké směsi přilijte vodu i olej a všechny suroviny rukama propracujte v nerozpadající se těsto.
Těsto vyválejte do tenčího plátu o vámi preferované tloušťce.
Poté z něj vykrajujte jakékoli tvary a poklaďte je na plech vyložený pečicím papírem.
Krekry pečte v předehřáté troubě 15–20 minut dozlatova. Čas pečení závisí nejen na typu trouby, ale také na velikosti a tloušťce krekrů.
Upečené krekry nechte vychladnout a skladujte je ve vzduchotěsné nádobě.