Ingredience
Postup
Tofu rozmixujte v hladkou pěnu.
Přisypte k němu mouku a obě ingredience zpracujte (nejlépe rukama) v nelepivé těsto.
Těsto rozdělte na šest stejně velkých dílů.
Z každého dílu vytvarujte placku a zabalte do ní švestku.
Knedlíky vložte do vroucí vody na 8–10 minut (hotové vyplavou na povrch).
Ještě teplé je obalte v máku smíchaném se skořicí.
Na závěr je můžete přelít rozpuštěnou vysokoprocentní hořkou čokoládou.
Suroviny
Postup
Tofu rozmixujte v hladkou pěnu.
Přisypte k němu mouku a obě ingredience zpracujte (nejlépe rukama) v nelepivé těsto.
Těsto rozdělte na šest stejně velkých dílů.
Z každého dílu vytvarujte placku a zabalte do ní švestku.
Knedlíky vložte do vroucí vody na 8–10 minut (hotové vyplavou na povrch).
Ještě teplé je obalte v máku smíchaném se skořicí.
Na závěr je můžete přelít rozpuštěnou vysokoprocentní hořkou čokoládou.