Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Borůvky a rebarboru omyjeme a osušíme.
Rebarboru nakrájíme na tenké plátky.
Pečlivě promícháme s borůvkami a cukrem.
Na drobenku promícháme mouku s vločkami, mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí, vanilkovým práškem, přidáme kokosový olej a pomocí prstů zpracujeme v jemnou drobenku.
Ovoce vložíme do zapékací nádoby, poklademe drobenkou a vložíme do trouby.
Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30 minut.
TIP: Krambl můžeme podávat rovnou teplý, například s vanilkovou zmrzlinou, kokosovou šlehačkou a řeckým jogurtem.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Borůvky a rebarboru omyjeme a osušíme.
Rebarboru nakrájíme na tenké plátky.
Pečlivě promícháme s borůvkami a cukrem.
Na drobenku promícháme mouku s vločkami, mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí, vanilkovým práškem, přidáme kokosový olej a pomocí prstů zpracujeme v jemnou drobenku.
Ovoce vložíme do zapékací nádoby, poklademe drobenkou a vložíme do trouby.
Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30 minut.
TIP: Krambl můžeme podávat rovnou teplý, například s vanilkovou zmrzlinou, kokosovou šlehačkou a řeckým jogurtem.