Ingredience
Postup
Quinou uvařte dle návodu.
Cibuli a česnek oloupejte.
Cibuli rozpulte a nakrájejte na půlkolečka.
Česnek nakrájejte nadrobno.
Chřest omyjte a stonky zbavte dřevnatých konců. Zbylé části stonků nakrájejte na špalíčky.
Na nepřilnavé pánvi na trošce vody zpěňte cibuli s česnekem a po chvilce k nim přisypte římský kmín.
Ke směsi přihoďte nakrájený chřest, přisypte sůl, pepř, přidejte quinou, přilijte tamari a vše podlijte trochou vody.
Pánev přiklopte a pozvolna duste cca 5 minut.
Mezitím si nasekejte nadrobno koriandr a bazalku.
Před podáváním vmíchejte do směsi bylinky a nasucho opražené piniové oříšky.
Suroviny
Postup
Quinou uvařte dle návodu.
Cibuli a česnek oloupejte.
Cibuli rozpulte a nakrájejte na půlkolečka.
Česnek nakrájejte nadrobno.
Chřest omyjte a stonky zbavte dřevnatých konců. Zbylé části stonků nakrájejte na špalíčky.
Na nepřilnavé pánvi na trošce vody zpěňte cibuli s česnekem a po chvilce k nim přisypte římský kmín.
Ke směsi přihoďte nakrájený chřest, přisypte sůl, pepř, přidejte quinou, přilijte tamari a vše podlijte trochou vody.
Pánev přiklopte a pozvolna duste cca 5 minut.
Mezitím si nasekejte nadrobno koriandr a bazalku.
Před podáváním vmíchejte do směsi bylinky a nasucho opražené piniové oříšky.