Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Celer ostrouháme a nakrájíme na tenké špalíčky.
Přendáme jej do mikrotenového sáčku, dochutíme solí, uzenou paprikou a kapkou olivového oleje.
Sáček důkladně zavážeme, protřepeme a rukama promneme, aby se každý kousek celeru obalil kořením a olejem.
Pak už jen vysypeme na pečicím papírem vyložený plech.
Pečeme asi 30 minut. Občas promícháme.
Na dip jednoduše prošleháme tahini pastu se sambal oelek, olivovým olejem, citrónovou šťávou a vodou. Dochutíme nasekanými rajčaty, česnekem a solí.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Celer ostrouháme a nakrájíme na tenké špalíčky.
Přendáme jej do mikrotenového sáčku, dochutíme solí, uzenou paprikou a kapkou olivového oleje.
Sáček důkladně zavážeme, protřepeme a rukama promneme, aby se každý kousek celeru obalil kořením a olejem.
Pak už jen vysypeme na pečicím papírem vyložený plech.
Pečeme asi 30 minut. Občas promícháme.
Na dip jednoduše prošleháme tahini pastu se sambal oelek, olivovým olejem, citrónovou šťávou a vodou. Dochutíme nasekanými rajčaty, česnekem a solí.