Ingredience
Postup
Z mouky, soli, části bylinek, oleje a vody zadělejte těsto hustší, tekuté konzistence.
Těsto vylijte na plech vyložený pečicím papírem a v předehřáté troubě jej pečte na 180 °C 5-8 minut.
Cibuli a brokolici nakrájejte nadrobno.
Olivy pokrájejte na tenká kolečka.
Částečně upečený základ pizzy vyndejte z trouby, potřete jej rajčatovým protlakem, posypte bylinkami, připravenou zeleninou, a nakonec i nastrouhaným parmezánem.
Pizzu dejte zpátky do trouby na cca 10-12 minut (do zezlátnutí okrajů).
Suroviny
Postup
Z mouky, soli, části bylinek, oleje a vody zadělejte těsto hustší, tekuté konzistence.
Těsto vylijte na plech vyložený pečicím papírem a v předehřáté troubě jej pečte na 180 °C 5-8 minut.
Cibuli a brokolici nakrájejte nadrobno.
Olivy pokrájejte na tenká kolečka.
Částečně upečený základ pizzy vyndejte z trouby, potřete jej rajčatovým protlakem, posypte bylinkami, připravenou zeleninou, a nakonec i nastrouhaným parmezánem.
Pizzu dejte zpátky do trouby na cca 10-12 minut (do zezlátnutí okrajů).