Ingredience
Postup
Semínka zalijte trojnásobným množstvím vlažné vody a nechte je alespoň 8 hodin odležet.
Quinou rozmixujte do konzistence mouky.
K nabobtnalým semínkům přisypte mouky, olej a sůl.
Těsto přendejte do nepřilnavé formy a chléb pečte v předehřáté troubě na 200 °C cca 20 minut.
Po 20 minutách pečení vyndejte chléb z formy a otočený ho na plechu pečte dalších 30 minut dokřupava.
Chléb podávejte vychladlý.
Suroviny
Postup
Semínka zalijte trojnásobným množstvím vlažné vody a nechte je alespoň 8 hodin odležet.
Quinou rozmixujte do konzistence mouky.
K nabobtnalým semínkům přisypte mouky, olej a sůl.
Těsto přendejte do nepřilnavé formy a chléb pečte v předehřáté troubě na 200 °C cca 20 minut.
Po 20 minutách pečení vyndejte chléb z formy a otočený ho na plechu pečte dalších 30 minut dokřupava.
Chléb podávejte vychladlý.