Ingredience
Postup
Dýni nakrájejte na kostičky a uvařte doměkka na páře.
Uvařenou dýni rozmixujte do konzistence pyré.
Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Na pánvi na trošce vody zpěňte cibuli i česnek, po chvilce k nim přidejte chilli, kmín, skořici a kari pastu.
Do směsi přihoďte spařené jáhly, přilijte pyré a vše zalijte kokosovým krémem.
Obsah pánve vařte pod pokličkou 15 minut do změknutí jáhel. Je-li potřeba, dolévejte vodu po troškách.
Jáhloto servírujte posypané lahůdkovým droždím.
Suroviny
Postup
Dýni nakrájejte na kostičky a uvařte doměkka na páře.
Uvařenou dýni rozmixujte do konzistence pyré.
Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Na pánvi na trošce vody zpěňte cibuli i česnek, po chvilce k nim přidejte chilli, kmín, skořici a kari pastu.
Do směsi přihoďte spařené jáhly, přilijte pyré a vše zalijte kokosovým krémem.
Obsah pánve vařte pod pokličkou 15 minut do změknutí jáhel. Je-li potřeba, dolévejte vodu po troškách.
Jáhloto servírujte posypané lahůdkovým droždím.