Ingredience
Postup
Černé fazole přes noc namočíme.
Druhý den slijeme vodu, propláchneme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme doměkka.
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Uvařené fazole rozmixujeme s javorovým sirupem a kokosovým olejem v hladké pyré.
Ovesné vločky rozmixujeme spolu s kakaovým práškem, práškem do pečiva, špetkou soli, vanilkovým práškem v hladkou moučku a přidáme k tekuté směsi.
Na závěr přidáme nasekanou čokoládu a vlijeme do vhodné zapékací misky vyložené pečicím papírem.
Pečeme zhruba 20 minut.
Před podáváním můžeme posypat kakaovým práškem.
Suroviny
Postup
Černé fazole přes noc namočíme.
Druhý den slijeme vodu, propláchneme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme doměkka.
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Uvařené fazole rozmixujeme s javorovým sirupem a kokosovým olejem v hladké pyré.
Ovesné vločky rozmixujeme spolu s kakaovým práškem, práškem do pečiva, špetkou soli, vanilkovým práškem v hladkou moučku a přidáme k tekuté směsi.
Na závěr přidáme nasekanou čokoládu a vlijeme do vhodné zapékací misky vyložené pečicím papírem.
Pečeme zhruba 20 minut.
Před podáváním můžeme posypat kakaovým práškem.