Ingredience
Postup
Rýži důkladně propláchněte a uvařte dle návodu.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Česnek oloupejte a utřete.
Mrkev oškrábejte a nakrájejte na tenké proužky.
Celer omyjte a nakrájejte na malé kousky.
V pánvi na rozpáleném oleji zpěňte cibuli, česnek, mrkev a celer.
Po chvilce přidejte k zelenině Garam Masala koření, kurkumu a obsah pánve zlehka promíchejte.
K zeleninové směsi přisypte fazole, přilijte mléko a vše pod pokličkou krátce (cca 8 až 10 minut) poduste.
Pánev odstavte, směs osolte, vmíchejte do ní uvařenou rýži a nadrobno nakrájenou petrželku.
Suroviny
Postup
Rýži důkladně propláchněte a uvařte dle návodu.
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
Česnek oloupejte a utřete.
Mrkev oškrábejte a nakrájejte na tenké proužky.
Celer omyjte a nakrájejte na malé kousky.
V pánvi na rozpáleném oleji zpěňte cibuli, česnek, mrkev a celer.
Po chvilce přidejte k zelenině Garam Masala koření, kurkumu a obsah pánve zlehka promíchejte.
K zeleninové směsi přisypte fazole, přilijte mléko a vše pod pokličkou krátce (cca 8 až 10 minut) poduste.
Pánev odstavte, směs osolte, vmíchejte do ní uvařenou rýži a nadrobno nakrájenou petrželku.