Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Připravíme si dvě velké mísy.
V jedné smícháme pomleté vlašské ořechy s ovesnou moukou, práškem do pečiva, solí, skořicí a muškátovým oříškem. Poté přidáme rozinky, ořechy a nakonec mrkev.
V druhé misce rozšleháme vejce s javorovým sirupem a olivovým olejem.
Mokré přísady přimícháme do mísy se suchými.
Vyplníme těstem koláčovou formu a dáme péct asi na 40 minut.
Zatímco se korpus peče, vyšleháme náplň z Philadelphie, citrónové šťávy, kůry, rozpuštěného kokosového oleje a kokosového cukru.
Až bude korpus upečený, dáme jej vychladnout.
Vychladlý korpus prořežeme na dvě části, které pomažeme náplní a spojíme.
Zbytkem náplně pomažeme povrch dortu. Nakonec zdobíme skořicí, ořechy atd.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 170 stupňů.
Připravíme si dvě velké mísy.
V jedné smícháme pomleté vlašské ořechy s ovesnou moukou, práškem do pečiva, solí, skořicí a muškátovým oříškem. Poté přidáme rozinky, ořechy a nakonec mrkev.
V druhé misce rozšleháme vejce s javorovým sirupem a olivovým olejem.
Mokré přísady přimícháme do mísy se suchými.
Vyplníme těstem koláčovou formu a dáme péct asi na 40 minut.
Zatímco se korpus peče, vyšleháme náplň z Philadelphie, citrónové šťávy, kůry, rozpuštěného kokosového oleje a kokosového cukru.
Až bude korpus upečený, dáme jej vychladnout.
Vychladlý korpus prořežeme na dvě části, které pomažeme náplní a spojíme.
Zbytkem náplně pomažeme povrch dortu. Nakonec zdobíme skořicí, ořechy atd.