Ingredience
Postup
Ořechy nechte zaktivovat.
Datle také předem namočte.
Připravte si dortovou formu a její dno vyložte pečicím papírem.
Vodu z datlí, mandlí a vlašských ořechů slijte a vše spolu s karobem vložte do kuchyňského robotu.
Rozmixovanou hmotu namačkejte na dno formy a takto hotový korpus dejte na pár hodin do lednice nebo do mrazáku.
Kešu ořechy zbavené vody rozmixujte spolu s tužším vrškem kokosového krému a se zbylými ingrediencemi (vyjma čokolády) do hladkého krému.
Krém vylijte na korpus, uhlaďte jej do rovna a dort dejte opět vychladit.
Pokud jste cheesecake dali do mrazáku, nechte ho před jeho servírováním alespoň 30 minut povolit, nejlépe při pokojové teplotě.
Na závěr ho můžete posypat nastrouhanou hořkou čokoládou a dále ozdobit dle vlastní fantazie.
Suroviny
Postup
Ořechy nechte zaktivovat.
Datle také předem namočte.
Připravte si dortovou formu a její dno vyložte pečicím papírem.
Vodu z datlí, mandlí a vlašských ořechů slijte a vše spolu s karobem vložte do kuchyňského robotu.
Rozmixovanou hmotu namačkejte na dno formy a takto hotový korpus dejte na pár hodin do lednice nebo do mrazáku.
Kešu ořechy zbavené vody rozmixujte spolu s tužším vrškem kokosového krému a se zbylými ingrediencemi (vyjma čokolády) do hladkého krému.
Krém vylijte na korpus, uhlaďte jej do rovna a dort dejte opět vychladit.
Pokud jste cheesecake dali do mrazáku, nechte ho před jeho servírováním alespoň 30 minut povolit, nejlépe při pokojové teplotě.
Na závěr ho můžete posypat nastrouhanou hořkou čokoládou a dále ozdobit dle vlastní fantazie.