Ingredience
Postup
Česnek oloupejte a prolisujte.
Zázvor oloupejte a nakrájejte nadrobno.
V hluboké pánvi rozehřejte lžičku sezamového oleje spolu se lžící tamari omáčky.
Přidejte zázvor, česnek a limetkovou šťávu.
Nechte spojit chutě, poté přilijte vroucí vodu, přihoďte nudle, očištěnou a nakrájenou zeleninu a vařte do uvaření nudlí (dle informací na zadní straně obalu).
Mezitím smíchejte lžičku sezamového oleje se lžící tamari omáčky. V marinádě obalte plátky osušeného (papírovou utěrkou) tofu.
Marinované tofu opečte nasucho z obou stran.
Jakmile jsou nudle uvařené, polévku odstavte a vmíchejte do ní miso pastu.
Polévku servírujte s opečeným tofu, nadrobno nakrájenou cibulkou, nasekaným koriandrem a mátou.
Suroviny
Postup
Česnek oloupejte a prolisujte.
Zázvor oloupejte a nakrájejte nadrobno.
V hluboké pánvi rozehřejte lžičku sezamového oleje spolu se lžící tamari omáčky.
Přidejte zázvor, česnek a limetkovou šťávu.
Nechte spojit chutě, poté přilijte vroucí vodu, přihoďte nudle, očištěnou a nakrájenou zeleninu a vařte do uvaření nudlí (dle informací na zadní straně obalu).
Mezitím smíchejte lžičku sezamového oleje se lžící tamari omáčky. V marinádě obalte plátky osušeného (papírovou utěrkou) tofu.
Marinované tofu opečte nasucho z obou stran.
Jakmile jsou nudle uvařené, polévku odstavte a vmíchejte do ní miso pastu.
Polévku servírujte s opečeným tofu, nadrobno nakrájenou cibulkou, nasekaným koriandrem a mátou.