Ingredience
Postup
Z omyté horní vrstvy pórku nakrájíme dva stejně široké proužky.
Fazolové lusky pórkem zavážeme.
Šalotku a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Na trošce vody zpěníme šalotku i česnek, přidáme pepř a po chvilce i balíčky fazolových lusků. Pod pokličkou je dusíme cca 5 minut. Je-li třeba, doléváme vodu.
Lusky servírujeme posypané chilli kousky a pokapané olivovým olejem.
Suroviny
Postup
Z omyté horní vrstvy pórku nakrájíme dva stejně široké proužky.
Fazolové lusky pórkem zavážeme.
Šalotku a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Na trošce vody zpěníme šalotku i česnek, přidáme pepř a po chvilce i balíčky fazolových lusků. Pod pokličkou je dusíme cca 5 minut. Je-li třeba, doléváme vodu.
Lusky servírujeme posypané chilli kousky a pokapané olivovým olejem.