Ingredience
Postup
Šalotku nakrájejte najemno a v hluboké pánvi s olejem ji nechte společně s česnekem změknout.
K měkké cibuli přidejte nepropranou rýži a zlehka ji osmahněte.
Do rýže postupně přilévejte vývar.
Rýži ochuťte šafránem, solí a vývar nechte vyvařit.
Cottage sýr rozpusťte na samostatné pánvi a s poslední dávkou vývaru jej přidávejte do rýže.
Vše promíchejte a znovu nechte vyvařit.
Suroviny
Postup
Šalotku nakrájejte najemno a v hluboké pánvi s olejem ji nechte společně s česnekem změknout.
K měkké cibuli přidejte nepropranou rýži a zlehka ji osmahněte.
Do rýže postupně přilévejte vývar.
Rýži ochuťte šafránem, solí a vývar nechte vyvařit.
Cottage sýr rozpusťte na samostatné pánvi a s poslední dávkou vývaru jej přidávejte do rýže.
Vše promíchejte a znovu nechte vyvařit.