Ingredience
Postup
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Chia semínka promícháme s vodou a odložíme stranou.
Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s práškem do pečiva, vlašskými ořechy a rozinkami.
Kokosový olej roztopíme, prošleháme s tvarohem, mandlovým mlékem, vanilkovým extraktem a rýžovým sirupem.
Tekutou směs přilijeme k sypké, přidáme nabobtnalá semínka a zpracujeme v tužší těsto.
Těsto rozválíme v silnější plát, který přehneme přes sebe. Měl by připomínat zavinovačku.
Povrch posypeme mandlovými plátky a dáme péct zhruba na 45 minut.
Kontrolujeme pomocí špejle, zda-li je štola už dostatečně upečená.
Poté ji vytáhneme z trouby a ihned potřeme roztopeným kokosovým olejem.
Suroviny
Postup
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
Chia semínka promícháme s vodou a odložíme stranou.
Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s práškem do pečiva, vlašskými ořechy a rozinkami.
Kokosový olej roztopíme, prošleháme s tvarohem, mandlovým mlékem, vanilkovým extraktem a rýžovým sirupem.
Tekutou směs přilijeme k sypké, přidáme nabobtnalá semínka a zpracujeme v tužší těsto.
Těsto rozválíme v silnější plát, který přehneme přes sebe. Měl by připomínat zavinovačku.
Povrch posypeme mandlovými plátky a dáme péct zhruba na 45 minut.
Kontrolujeme pomocí špejle, zda-li je štola už dostatečně upečená.
Poté ji vytáhneme z trouby a ihned potřeme roztopeným kokosovým olejem.