Ingredience
Postup
Šalotku nakrájejte nadrobno.
V hrnci rozehřejte olej a cibuli restujte dozlatova.
Mrkev nakrájejte na jemné kostičky a přidejte k cibuli.
Za občasného míchání opékejte další dvě minuty.
Přidejte maso a míchejte, dokud se nezatáhne.
Přidejte protlak a zarestujte.
Zalijte drcenými rajčaty a trochou vody (bude stačit 0,5 až 1 deci).
Přidejte koření a bylinky, osolte a opepřete a za občasného míchání duste asi 20 minut, dokud omáčka nezhoustne.
Žampiony zbavte nožiček a oloupejte.
Naplňte ragú a přendejte na plech vyložený pečicím papírem.
Pečte při 190 °C 20 minut.
Podávejte se zakysanou smetanou.
Suroviny
Postup
Šalotku nakrájejte nadrobno.
V hrnci rozehřejte olej a cibuli restujte dozlatova.
Mrkev nakrájejte na jemné kostičky a přidejte k cibuli.
Za občasného míchání opékejte další dvě minuty.
Přidejte maso a míchejte, dokud se nezatáhne.
Přidejte protlak a zarestujte.
Zalijte drcenými rajčaty a trochou vody (bude stačit 0,5 až 1 deci).
Přidejte koření a bylinky, osolte a opepřete a za občasného míchání duste asi 20 minut, dokud omáčka nezhoustne.
Žampiony zbavte nožiček a oloupejte.
Naplňte ragú a přendejte na plech vyložený pečicím papírem.
Pečte při 190 °C 20 minut.
Podávejte se zakysanou smetanou.