Ingredience
Postup
Aktivujte ořechy ve vodě alespoň po dobu 7 hodin.
Vodu z předem namočených ořechů slijte a ořechy spolu s lahůdkovým droždím, citrónovou šťávou a trochou vody rozmixujte do krémové konzistence. Pár ořechů si ponechejte na závěrečnou posypku.
Těstoviny uvařte dle návodu.
V hluboké pánvi poduste rajčata nakrájená na malé kousky, přidejte k nim protlak, bazalku, oregano, pepř a česnek.
Do zapékací misky s nepřilnavým povrchem vložte uvařené (scezené a propláchnuté) těstoviny, zalijte je rajčatovou omáčkou, kešu krémem, a nakonec vše posypte zbylými, najemno rozdrcenými ořechy.
Misku vložte do předehřáté trouby na 180 °C na cca 30 minut.
Suroviny
Postup
Aktivujte ořechy ve vodě alespoň po dobu 7 hodin.
Vodu z předem namočených ořechů slijte a ořechy spolu s lahůdkovým droždím, citrónovou šťávou a trochou vody rozmixujte do krémové konzistence. Pár ořechů si ponechejte na závěrečnou posypku.
Těstoviny uvařte dle návodu.
V hluboké pánvi poduste rajčata nakrájená na malé kousky, přidejte k nim protlak, bazalku, oregano, pepř a česnek.
Do zapékací misky s nepřilnavým povrchem vložte uvařené (scezené a propláchnuté) těstoviny, zalijte je rajčatovou omáčkou, kešu krémem, a nakonec vše posypte zbylými, najemno rozdrcenými ořechy.
Misku vložte do předehřáté trouby na 180 °C na cca 30 minut.