Ingredience
Postup
Předehřejte troubu na 180 °C a připravte si plech vyložený pečícím papírem.
V hrnci pomalu rozehřejte máslo a med (nebo cukr). Míchejte, dokud se vše nerozpustí. Přiveďte k varu. Cca 3 minuty vařte, dokud sirup nezačne houstnout. Pak jej sundejte z ohně.
Na pánvi zlehka osmahněte zbylé ingredience (s výjimkou ovoce).
Zalijte sirupem, přidejte ovoce, vše důkladně promíchejte a rozprostřete na plech. Uhlaďte a dejte péct cca na 20 minut dozlatova.
Po vychladnutí dejte ztuhnout do lednice. Pak rozkrájejte na tyčinky cca 6 x 2 cm.
Suroviny
Postup
Předehřejte troubu na 180 °C a připravte si plech vyložený pečícím papírem.
V hrnci pomalu rozehřejte máslo a med (nebo cukr). Míchejte, dokud se vše nerozpustí. Přiveďte k varu. Cca 3 minuty vařte, dokud sirup nezačne houstnout. Pak jej sundejte z ohně.
Na pánvi zlehka osmahněte zbylé ingredience (s výjimkou ovoce).
Zalijte sirupem, přidejte ovoce, vše důkladně promíchejte a rozprostřete na plech. Uhlaďte a dejte péct cca na 20 minut dozlatova.
Po vychladnutí dejte ztuhnout do lednice. Pak rozkrájejte na tyčinky cca 6 x 2 cm.