Ingredience
Postup
Tresku pokrájejte na větší kousky.
Žampiony nakrájejte na čtvrtky či na plátky, lilek na větší kostky.
Očištěnou šalotku nasekejte nadrobno, stejně tak chilli papričku.
V hluboké pánvi rozehřejte olej, přidejte šalotku a chilli papričku.
Obojí orestujte.
Poté přidejte do pánve tresku a s ní hned kari pastu, sójovou omáčku, kokosové mléko, žampiony a sůl.
Pánev přikryjte poklicí a nechte tak 10 minut na vyšším stupni probublat.
Jakmile se treska začíná rozpadat, je čas na odstavení pánve a dokončení kari.
Přidejte do směsi hrášek a jarní cibulku pokrájenou na kolečka.
Nakonec kari zakapejte šťávou z půlky limetky.
Podávejte s jasmínovou rýží.
Suroviny
Postup
Tresku pokrájejte na větší kousky.
Žampiony nakrájejte na čtvrtky či na plátky, lilek na větší kostky.
Očištěnou šalotku nasekejte nadrobno, stejně tak chilli papričku.
V hluboké pánvi rozehřejte olej, přidejte šalotku a chilli papričku.
Obojí orestujte.
Poté přidejte do pánve tresku a s ní hned kari pastu, sójovou omáčku, kokosové mléko, žampiony a sůl.
Pánev přikryjte poklicí a nechte tak 10 minut na vyšším stupni probublat.
Jakmile se treska začíná rozpadat, je čas na odstavení pánve a dokončení kari.
Přidejte do směsi hrášek a jarní cibulku pokrájenou na kolečka.
Nakonec kari zakapejte šťávou z půlky limetky.
Podávejte s jasmínovou rýží.